Запрошуємо на виставку «Світ моєї душі»

0
245

Лебединський міський художній музей імені Б.К. Руднєва спільно з управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради гостинно запрошують всіх охочих на виставку декоративно-ужиткового (народного) мистецтва «СВІТ МОЄЇ ДУШІ», що проходить в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Народне мистецтво – не тільки звичаї, обряди, вбрання, ремесла, що споконвіку створював народ, зберігав і розвивав, це джерело, що з’єднує сучасну людину зі своїми витоками, дарує щирість, щедроти землі, це пам’ять народу.

Усе розмаїття народного мистецтва, що є в українців, буде представлено у виставковій залі художнього музею: ткацтво, вишивка хрестиком та гладдю, декоративний розпис, соломоплетіння, бісероплетіння, в’язані вироби, обрядові прикраси з різних матеріалів та багато іншого. Участь у виставці приймають лебединські майстри декоративно-ужиткового мистецтва.

Відвідати виставку майстрів декоративно-ужиткового мистецтва «СВІТ МОЄЇ ДУШІ» можна буде 18 листопада 2022 року. Будемо раді вас бачити в Лебединському міському художньому музеї імені Б.К. Руднєва, за адресою:  м. Лебедин, пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. 

Художній музей

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть ваш коментар!
Будь ласка, введіть ваше ім'я тут