До mail-art проєкту «Futurism: David Burliuk – 140»  приєднався художник із Туреччини

0
285

В рамках мail-art проєкту «Futurism: 140-th Anniversary of the Artist David Burliuk», до Лебединського художнього музею прибули роботи відомого мail-art художника із Туреччини – Atalay Mustafa.

Загалом Atalay Mustafa надіслав одразу 11 своїх робіт, виконаних у змішаній техніці. Серед них: акварелі, роботи виконані тушшю, фломастером та гравюри. Всі роботи дуже емоційні, навіть не дивлячись на те, що виконані із використанням холодної та темної колірної гамми. Авангардні роботи цікаві також своїм відчуттям світу, глибокою образністю та асоціативним нахилом до таємничості та містичності.

Нагадаємо, реалізується арт-проєкт до 140-річчя Давида Бурлюка (1882-1967) Лебединським художнім музеєм спільно з Сумською мережею арт-локацій. Триватиме він до 01 липня 2022 року, й завершиться виставкою мейл-арту у залах Лебединського художнього музею.

Умови участі у проєкті прості: відправити звичайною поштою творчі конверти, авторські листівки, невеличкі малюнки на вказану нижче адресу. Формат вільний. Адреса Лебединського міського художнього музею імені Б.К.Руднєва: площа Волі, 17, м. Лебедин, Сумська обл., Україна, 42200 (Lebedyn Art Museum, postcode 42200, 17 Volia square, Lebedyn, Sumy region, Ukraine).

Андрій Гєльмінтінов, директор ЛМХМ

______________________________________________________________

Підтримати Лебединський міський художній музей можна:

– через сервіс міжнародної електронної платіжної системи PayPal – lebedyn.com.ua@gmail.com 

– та краудфандинговий майданчик PATREON – https://www.patreon.com/LebedynArtMuseum

Будемо надзвичайно вдячні, навіть за найменшу допомогу!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть ваш коментар!
Будь ласка, введіть ваше ім'я тут