Дякуємо нашим першим патронам

0
2807

Лебединський художній музей щиро дякує першим патронам за підтримку творчого проєкту «Futurism: 140-th Anniversary of the Artist David Burliuk», що реалізується спільно з Сумською мережею арт-локацій.

Нагадуємо, що підтримати мистецькі проєкти Лебединського міського художнього музею можна через краудфандинговий майданчик PATREON https://www.patreon.com/LebedynArtMuseum

У зв’язку із повномасштабною війною росії проти України, гостро постало питання оперативного фінансування нагальних потреб зі збереження музейної колекції та убезпечення будівлі. Також під загрозою опинилася значна кількість творчих проєктів 2022 року. Зокрема, це «Futurism: 140-th Anniversary of the Artist David Burliuk», що присвячений 140-річному ювілею відомого україно-американського художника-футуриста Давида Давидовича Бурлюка (1882-1967); а також заходи до 150-річчя Василя Григоровича Кричевського (1873-1952) – автора українського Тризубу та митця, чия творча спадщина назавжди позначилася на долі української нації та розвитку її культури.

Саме тому, художній музей звертається до донорів за підтримкою музею та допомогою у фінансуванні мистецьких проєктів, в умовах військової агресії росії.

Підтримати Лебединський міський художній музей можна:

Будемо надзвичайно вдячні, навіть за найменшу допомогу!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть ваш коментар!
Будь ласка, введіть ваше ім'я тут